bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Tonåring påhoppad av gäng – 20 personer deltog

En tonåring blev under måndagskvällen nedsparkad och påhoppad i Märsta: - Det är rubricerat som grov misshandel, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

banner_juni_artikel

En tonåring attackerades vid 19-tiden vid en skola i Märsta på måndagen. Enligt uppgift till märsta.nu var det flera personer som gick till attack, tonåringen slogs ner och gärningsmännen ska bland annat ha hoppat på tonåringen. Polis har upprättat en anmälan om grov misshandel. Tonåringen kördes med ambulans till sjukhus med allvarliga skador och inget förhör har ännu hållits på grund av skadorna som tonåringen ådrig sig.

Rickard Stenberg, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord, säger till märsta.nu att polisen åkte till sjukhuset för att träffa tonåringen. Man var inte på plats vid skolan utan beordrades till Karolinska:
– Det ska ha hänt mellan klockan 18-20, utredningen får visa vart det skedde. Enligt det som står i anmälan var det ca 20 personer som hoppade på honom, säger Stenberg.

Tonåringen var svullen i ansiktet och ådrog sig eventuellt frakturer. Det finns ingen misstänkt för brottet just nu. En uppgiftslämnare säger till märsta.nu att gänget bussade en hund på honom och rånade han på värdesaker. Därefter ska man ha sagt ”Om du kontaktar polisen så får du mer stryk”.

ica_valsta_choklad

Så många nya lärare behövs om fem år

Nyheter 12 procent av alla behöriga lärare i kommunen försvinner inom fem år rapporterar Mitt i Stockholm: - Alla kommuner står inför stora rekryteringsbehov och bristen på lärare slår hårt mot en likvärdig skola, säger Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand.

happyhomes_2019
defacto_helsida
oppning_helsida
midsommar_valsta_helsida
banner_juni_helsida
sbrf_helsida
fme_helsida
colorama_april2

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

ridskola2019_outsider
connys
sh_bovard_out
sh_oppet
sbrf_outsider
fme_outsider
colorama_april
oppning_outsider
nrh
midsommar_valsta_outsider
defacto_outsider