arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Tonåring påhoppad av gäng – 20 personer deltog

En tonåring blev under måndagskvällen nedsparkad och påhoppad i Märsta: - Det är rubricerat som grov misshandel, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_pask

En tonåring attackerades vid 19-tiden vid en skola i Märsta på måndagen. Enligt uppgift till märsta.nu var det flera personer som gick till attack, tonåringen slogs ner och gärningsmännen ska bland annat ha hoppat på tonåringen. Polis har upprättat en anmälan om grov misshandel. Tonåringen kördes med ambulans till sjukhus med allvarliga skador och inget förhör har ännu hållits på grund av skadorna som tonåringen ådrig sig.

Rickard Stenberg, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord, säger till märsta.nu att polisen åkte till sjukhuset för att träffa tonåringen. Man var inte på plats vid skolan utan beordrades till Karolinska:
– Det ska ha hänt mellan klockan 18-20, utredningen får visa vart det skedde. Enligt det som står i anmälan var det ca 20 personer som hoppade på honom, säger Stenberg.

Tonåringen var svullen i ansiktet och ådrog sig eventuellt frakturer. Det finns ingen misstänkt för brottet just nu. En uppgiftslämnare säger till märsta.nu att gänget bussade en hund på honom och rånade han på värdesaker. Därefter ska man ha sagt ”Om du kontaktar polisen så får du mer stryk”.

logistik_utbildning

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
valsta_utveckling

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

bonava_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

sigtunavatten_standard
ica_pask

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

happyhomes_2019

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

centrum_pask_helsida

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

colorama_april2
colorama_april
bonava_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2
fme_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider