moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tonåring misshandlad utanför fest

En ungdomsfest i Steninge urartade under lördagskvällen och slutade med att en tonåring blev misshandlad.

centrum_artikel

Vid 23-tiden kallades polis till Steninge med anledning av att en ungdomsfest urartat. Några objudna gäster kom till festen enligt Polisen och då uppstod bråk. En person blev utsatt för misshandel och två personer som misstänks för misshandeln omhändertogs enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer). De fick åka med polisen till Maria Ungdom för tillnyktring. De är misstänkta för misshandel, ringa misshandel och skadegörelse då saker förstördes i området. Den som utsattes för misshandel skadades inte allvarligt och det är oklart om denne behövde uppsöka sjukhus. De misstänkta är identifierade av polisen, de uppges vara straffmyndiga men under 18 år.

2020_helsida
connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

mod_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
handbollsskola

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider