defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tonåring misshandlad utanför fest

En ungdomsfest i Steninge urartade under lördagskvällen och slutade med att en tonåring blev misshandlad.

centrum_artikel

Vid 23-tiden kallades polis till Steninge med anledning av att en ungdomsfest urartat. Några objudna gäster kom till festen enligt Polisen och då uppstod bråk. En person blev utsatt för misshandel och två personer som misstänks för misshandeln omhändertogs enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer). De fick åka med polisen till Maria Ungdom för tillnyktring. De är misstänkta för misshandel, ringa misshandel och skadegörelse då saker förstördes i området. Den som utsattes för misshandel skadades inte allvarligt och det är oklart om denne behövde uppsöka sjukhus. De misstänkta är identifierade av polisen, de uppges vara straffmyndiga men under 18 år.

dackskiftarna_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
connys_helsida
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
rentawreck_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

vardcentral_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
nrh
speedy_vinter2020_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider