defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tonåring misshandlad med vasst föremål

En tonåring misshandlades under natten i stationsområdet: - Han blev skadad av ett vasst föremål i handen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

rosta_sigtuna2

Väktare kontaktade polis vid 2.30-tiden om att en person som visade sig vara i äldre tonåren skadats i samband med en misshandel, tonåringen hade skador på handen efter att ha blivit skuren med ett vasst föremål:
– Det kom fram någon och frågade efter cigaretter, därefter blev personen skuren och gärningsmannen sprang från platsen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

En anmälan om misshandel upprättades, polis sökte efter gärningsmannen men utan resultat. Omfattningen av målsägandes skador är inte kända eller om denne fick uppsöka sjukhus.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

mp_eu
rosta_sigtuna2

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

moderaternamaj
eu_sap
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

varfest_helsida
nationaldag_helsida
oppning_helsida
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
v_eu
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
connys
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
colorama_april
nationaldag_out
sh_bovard_out
oppning_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
nrh