arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tonåring misshandlad med vasst föremål

En tonåring misshandlades under natten i stationsområdet: - Han blev skadad av ett vasst föremål i handen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

centrum_tvaar

Väktare kontaktade polis vid 2.30-tiden om att en person som visade sig vara i äldre tonåren skadats i samband med en misshandel, tonåringen hade skador på handen efter att ha blivit skuren med ett vasst föremål:
– Det kom fram någon och frågade efter cigaretter, därefter blev personen skuren och gärningsmannen sprang från platsen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

En anmälan om misshandel upprättades, polis sökte efter gärningsmannen men utan resultat. Omfattningen av målsägandes skador är inte kända eller om denne fick uppsöka sjukhus.

defacto_helsida
banner_trerosor
sigtunavatten_standard

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

icavalsta_semlor
sangensemble
ridskola_2019_helsida
connys

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

arlandagolf

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

happyhomes_2019

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
karby2
sh_oppet