defacto_pan
Foto: Insändarbild

Tonåring häktas för mordbrand

17-åring häktas misstänkt för mordbrand i Husby Kyrkby

rosta_sigtuna2

En 17-årig pojke häktades under onsdagen misstänkt för mordbranden i lördags i Husby Kyrkby då ett obebott tvåvåningshus brann ner till grunden. Pojken greps kort efter branden efter att vittnen sett vad som hänt och pekat ut honom för polisen.

Attunda tingsrätt häktar 17-åringen på sannolika skäl misstänkt för mordbrand, pojken ska inte genomgå en så kallade paragraf 7-undersökning för att reda ut om han lider av en allvarlig psykisk störning. Han har dock ålagts med restriktioner i häktet. Senast 22:a maj ska åtal väckas.

happyhomes_2019
colorama_april2
varfest_helsida
ica_valsta_choklad
moderaternamaj
rosta_sigtuna2

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

v_eu_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

bonava_maj_helsida
oppning_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

v_eu
sh_oppet
connys
bonava_maj_outsider
fme_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
nrh
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
oppning_outsider
sap_outsider_eu
nationaldag_out
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider