arlandagolf_pan_aug
Foto: Arkivbild

Tonåring döms för cannabis och knogjärnsinnehav

En tonåring som ertappades med knogjärn och cannabis av polis i Sigtuna i somras har dömts till dagsböter.

marstakalaset_artikel

Tonåringen gick omkring i centrala Sigtuna i somras då polis kontrollerade honom. Det visade sig att han hade ett knogjärn samt 1,48 gram cannabis. Attunda tingsrätt dömer honom till dagsböter på totalt 2500 kronor då man tagit hänsyn till hans unga ålder. I rätten så erkände han både innehav av cannabis och knogjärnet.

sigtunavatten_standard

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

marstakalas_helsida
defacto_helsida

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys