defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tjuvar släpade bort båt

Klockan 1.44 i natt ertappades några personer som släpade på en trailer med en båt i Rosersberg.

centrum_artikel

Polis tillkallades till Rosersbergsvägen sedan vittnen sett hur några personer gick och släpade på en trailer med en båt. När gärningsmännen upptäcktes lämnade de trailern i en skogsdunge och försvann. Polis har inga spår efter de misstänkta tjuvarna men man körde hem ekipaget tillbaka till ägaren under natten. En anmälan om stöld har upprättats i Rosersberg.

Vid den här tiden på året är det allt vanligare med att båtar men främst båtmotorer stjäls. Polisen uppmanar båtägare att vara vaksamma på

meko_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
connys