moderater_pan_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tjuv stal hotellgästs bil

En hotellgäst drabbades av inbrott under natten varpå dennes bil stals i samband med det.

centrum_artikel

Hotellgästen som bodde på ett hotell i Sigtuna drabbades under natten av ett inbrott på sitt rum, enligt Polisen stals gästens plånbok och bilnycklar varpå tjuven körde iväg med bilen. Då det fanns spårningsutrustning i bilen kunde den lokaliseras, när polispatrull anländer är den tom men man upprättar en spårningsinsats med hjälp av hundpatrull. Det var enligt polisen inte helt klarlagt huruvida någon har gripits eller inte då det under morgonen inte framgick att så var fallet. Brottet är rubricerat som stöld.

defacto_helsida
connys_helsida
helsida_var2021
mp_host_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

dack-helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
bostad_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider