centrum_host
Foto: Genrebild/Swedavia

Tjuv stal för 45000 i taxfreen

Under fredagen stals varor från taxfree på Arlanda för 45 000 kronor och en person har anhållits för misstänkt stöld, skriver Aftonbladet.

centrum_farsdag_artikel

Mannen gömde ett flertal parfymer och kläder i väskor han hade med sig in på terminalen till ett värde av 45000 kronor rapporterar Aftonbladet. En man är nu anhållen misstänkt för stölden.

Mannen som är i 30-årsåldern checkade in på Terminal 5 för att flyga till Oslo, han ertappades när han skulle passera säkerhetskontrollen med ett flertal handbagage.
– Personalen avslöjade honom genom övervakningssystemet, uppger Lars Källgren, stationsbefäl på Solnapolisen, för Aftonbladet.

Det är oklart om mannen är känd av polisen sen tidigare men man konstaterar att det inte rör sig om vanlig snatteri utan organiserad stöld. När mannen var på väg till sin gate så greps han av polis.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

ica_oktober
centrum_farsdag
greeknighthelsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
colorama_april2
connys
greeknight_outsider
nrh