defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Tjuv stal för 45000 i taxfreen

Under fredagen stals varor från taxfree på Arlanda för 45 000 kronor och en person har anhållits för misstänkt stöld, skriver Aftonbladet.

centrum_artikel

Mannen gömde ett flertal parfymer och kläder i väskor han hade med sig in på terminalen till ett värde av 45000 kronor rapporterar Aftonbladet. En man är nu anhållen misstänkt för stölden.

Mannen som är i 30-årsåldern checkade in på Terminal 5 för att flyga till Oslo, han ertappades när han skulle passera säkerhetskontrollen med ett flertal handbagage.
– Personalen avslöjade honom genom övervakningssystemet, uppger Lars Källgren, stationsbefäl på Solnapolisen, för Aftonbladet.

Det är oklart om mannen är känd av polisen sen tidigare men man konstaterar att det inte rör sig om vanlig snatteri utan organiserad stöld. När mannen var på väg till sin gate så greps han av polis.

connys_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
nrh
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider