defacto_pan2020
Skånelas Isac WallinFoto: Skånela IF

Tjugo mål av Wallin i landslaget

Isac Wallin lyckades sätta 20 bollar i mål i samband med U19-landslagets genrep inför under tre matcher.

centrum_artikel

Isac Wallin mötte Danmark, Norge och Portugal med svenska U19-landslaget som genrepar inför VM. Det blev tre fina insatser av skånelaiten som satte tjugo mål. Han blev bäste svenska målskytt i varje match. Mot Danmark satte han fem mål, mot Norge sex och mot Portugal hela nio. I matchen mot Portugal utsågs han även till matchens bästa spelare.

sommarlov_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happy_homes_mars
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
valvet_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida
speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider
swedol_outsider
valvet_outsider
marina_outsider