budget_panorama

Tjejer inblandade i bråk på Max

Polis kopplades in till ett bråk på Max under natten: - Det var flera anmälningar om misshandel och ofredande som upprättades, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

fraga_liberalerna

Vid 1-tiden i natt tryckte personal på Max på överfallslarm efter att ett bråk med både killar och tjejer brutit ut. Några av de inblandade lämnade sedan i en bil. När polis kommer fram är omständigheterna oklara. Det upprättas flera anmälningar om ringa misshandel och ofredande. En målsägande fick ett slag i ansiktet och ofredandet består i att någon kallades för saker. Ingen ska dock ha gripits.

manskold_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
julen_helsida
centrum_helsida2020
kristina_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

meko_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

defacto_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
julen_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider
kristina_outsider