defacto_pan2020
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Tjeckiskt flygbolag återupptar trafik till Arlanda

Czech Airlines väntas trafikera Arlanda igen från och med 18:e maj.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade på måndagen om att flygtrafiken på Arlanda minskat kraftigt och bara ett begränsat antal flyg avgår och anländer dagligen. Från 18:e maj planerar dock Czech Airlines att trafikera Prag-Arlanda två gånger i veckan rapporterar simpleflying.com. Från 4:e juni så planeras det dagliga avgångar på rutten. Arlanda är en av fyra utrikesdestinationer som det tjeckiska flygbolaget startar upp med. Arlanda ska trafikers med en Boeing 737-800.

happy_homes_mars
speedy_helsida
sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

stottasigtuna_helsida
connys_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

valvet_helsida
defacto_helsida
marina_helsida
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider