center_pan21
Foto: Norrtälje kommun

Tio smittade i kommunen

Vecka 26 var det tio kommuninvånare som konstaterades smittade med covid-19 enligt FHM.

centrum_artikel

FHM har presenterat siffrorna för vecka 26 och där framgår att tio kommuninvånare smittats med covid-19, det är en ökning med ett fall jämfört med vecka 25, men antalet smittade är på ungefär samma nivå de senaste tre veckorna. Totalt i kommunen under pandemin har 4625 personer smittats och cirka 110 avlidit. Antalet avlidna har minskat kraftigt sedan i våras. Totalt i kommunen har strax under 10 procent povtagits med covid-19. Som märsta.nu rapporterade tidigare i veckan var det strax under 400 smittade i hela Region Stockholms 26 kommuner.

mp_host_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

connys_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

2020_helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

defacto_helsida
helsida_var2021
dack-helsida
coronapandemin

Covidfallen sjunker

Nyheter Covidfallen uppges sjunka totalt sett i Region Stockholm enligt de första siffrorna för vecka 41.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
mp-outsider
dack-outsider
bostad_outsider