nationaldag_pan
Foto: Pressbild/Ryanair

Tio nya linjer med Ryanair 2022

Ryanair presenterade en större satsning på Arlanda tidigare i veckan, inte bara på två inrikesrutter utan en större satsning på utrikestrafiken via Arlanda.

märsta.nu rapporterade i veckan om att Ryanair ska trafikera Visvy och Luleå från sommaren 2022. Men de två destinationerna var långt ifrån de enda som Ryanair meddelade. Premiären för Ryanir på Arlanda skedde för övrigt tidigare i veckan. Totalt är det tio nya direktlinjer från sommaren 2022. Det kommer därmed att finnas 35 direktlinjer och 140 avgångar i veckan med Ryanair via Arlanda.
– Det är med stor glädje vi välkomnar Ryanair till Arlanda och deras fortsatta expansion på den svenska marknaden. De tolv nya linjerna till spännande destinationer i Europa, inklusive två inrikes, är ett viktigt tillskott och komplement till våra flygplatsers befintliga utbud. Samtidigt förbättras tillgängligheten både inom och utanför Sverige och det gäller inte minst för det viktiga familje- och vänresandet. Tillgängligheten är viktig i återstarten efter pandemin och fler direkta flyglinjer är viktigt för tillväxten i regionen och besöksnäringen i hela Sverige. Vi har ett mångårigt gott samarbete med Ryanair som vi nu ser fram emot att utveckla än mer framöver, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Försäljning på Swedavia.

Utrikeslinjerna är bland annat Corfu, Chania, Rom, Palma, Venedig och Zadar i Kroatien.

centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
liber_helsida
nationaldag_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

mp_helsida_april

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

defacto_helsida
retro_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida
helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nationaldag_out
retro_outsider
logistik_outsider
mp_outsider2022
outsider
moderat_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022