stationshusen_pan
Foto: Pressbild/Ryanair

Tio nya linjer med Ryanair 2022

Ryanair presenterade en större satsning på Arlanda tidigare i veckan, inte bara på två inrikesrutter utan en större satsning på utrikestrafiken via Arlanda.

märsta.nu rapporterade i veckan om att Ryanair ska trafikera Visvy och Luleå från sommaren 2022. Men de två destinationerna var långt ifrån de enda som Ryanair meddelade. Premiären för Ryanir på Arlanda skedde för övrigt tidigare i veckan. Totalt är det tio nya direktlinjer från sommaren 2022. Det kommer därmed att finnas 35 direktlinjer och 140 avgångar i veckan med Ryanair via Arlanda.
– Det är med stor glädje vi välkomnar Ryanair till Arlanda och deras fortsatta expansion på den svenska marknaden. De tolv nya linjerna till spännande destinationer i Europa, inklusive två inrikes, är ett viktigt tillskott och komplement till våra flygplatsers befintliga utbud. Samtidigt förbättras tillgängligheten både inom och utanför Sverige och det gäller inte minst för det viktiga familje- och vänresandet. Tillgängligheten är viktig i återstarten efter pandemin och fler direkta flyglinjer är viktigt för tillväxten i regionen och besöksnäringen i hela Sverige. Vi har ett mångårigt gott samarbete med Ryanair som vi nu ser fram emot att utveckla än mer framöver, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Försäljning på Swedavia.

Utrikeslinjerna är bland annat Corfu, Chania, Rom, Palma, Venedig och Zadar i Kroatien.

jul2021
2020_helsida
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

mp_host_helsida
dack-helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
julmarknad_outsider
stationshusen_out
jul_outsider
mp-outsider
nrh
swedol_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
valsta_jul_outsider