defacto_pan
Ida Schaeffer.Foto: Donald Swahn/RIK

Tio mål av Schaeffer

Rosersbergs IK vann klart på torsdagskvällen mot Spånga med 36-20 efter 10 mål av Ida Schaeffer.

Det var tajt i målprotokollet i den första halvleken på grund av att Rosersbergs IK var aningen ineffektiva i avsluten, men i andra tog man tag i det och gick ifrån snabbt till en betryggande ledning som Spånga inte kunde hämta sig ifrån, 12-11 i paus blev 24-9 i andra och totalt 36-20. På söndag väntar tufft möte mot Åkersberga hemma i Rosershallen.
– Matcherna mot Åkersberga brukar vara jämna och tighta tillställningar med derbykaraktär som man inte bör missa, uppger Anders Eriksson i tränarstaben på klubbens hemsida.

Målen
Schaeffer 10, Westberg Eriksson 8, Gerger Ripman 6, Swahn 4, Mansnerus 3, Lannermalm 2, Stenqvist, Pérez, Gustavsson

sportfiskebanner2

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

happy_homes_juli

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sigtuna_funkis
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

icavalsta_julbanner

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

julbanner2
lager_bilnet
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

fme_jul

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

sigtunavatten_standard
nrh_lania
objekt4
outsider
connys
objekt2
colorama_vinter
vanster_jul
funkis_2
objekt3
komvuxq3_4