defacto_pan
Ida Schaeffer.Foto: Donald Swahn/RIK

Tio mål av Schaeffer

Rosersbergs IK vann klart på torsdagskvällen mot Spånga med 36-20 efter 10 mål av Ida Schaeffer.

Det var tajt i målprotokollet i den första halvleken på grund av att Rosersbergs IK var aningen ineffektiva i avsluten, men i andra tog man tag i det och gick ifrån snabbt till en betryggande ledning som Spånga inte kunde hämta sig ifrån, 12-11 i paus blev 24-9 i andra och totalt 36-20. På söndag väntar tufft möte mot Åkersberga hemma i Rosershallen.
– Matcherna mot Åkersberga brukar vara jämna och tighta tillställningar med derbykaraktär som man inte bör missa, uppger Anders Eriksson i tränarstaben på klubbens hemsida.

Målen
Schaeffer 10, Westberg Eriksson 8, Gerger Ripman 6, Swahn 4, Mansnerus 3, Lannermalm 2, Stenqvist, Pérez, Gustavsson

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
banner_trerosor
defacto_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sangensemble
korpen_jan-feb
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

connys

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider