arlandagk_panorama
Ida Schaeffer.Foto: Donald Swahn/RIK

Tio mål av Schaeffer

Rosersbergs IK vann klart på torsdagskvällen mot Spånga med 36-20 efter 10 mål av Ida Schaeffer.

centrum_pask

Det var tajt i målprotokollet i den första halvleken på grund av att Rosersbergs IK var aningen ineffektiva i avsluten, men i andra tog man tag i det och gick ifrån snabbt till en betryggande ledning som Spånga inte kunde hämta sig ifrån, 12-11 i paus blev 24-9 i andra och totalt 36-20. På söndag väntar tufft möte mot Åkersberga hemma i Rosershallen.
– Matcherna mot Åkersberga brukar vara jämna och tighta tillställningar med derbykaraktär som man inte bör missa, uppger Anders Eriksson i tränarstaben på klubbens hemsida.

Målen
Schaeffer 10, Westberg Eriksson 8, Gerger Ripman 6, Swahn 4, Mansnerus 3, Lannermalm 2, Stenqvist, Pérez, Gustavsson

fme_helsida
sigtunavatten_standard
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

centrum_pask_helsida
logistik_utbildning
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

happyhomes_2019
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

bonava_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling_2
colorama_april
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
bonava_outsider