bostadsformedling
Foto: Insändarbild/Arlanda Jets

Tio från Jets tog landslagsseger

Arlanda Jets hade tio spelare med i landslaget som tog sin första seger mot Finland.

centrum_artikel

Under lördagen möttes Sverige och Finland i Bergshamra, lagen spelade både flaggfotboll och amerikansk fotboll. I truppen som spelade amerikansk fotboll fanns tio spelare från Jets, det svenska landslaget vann med 28-14. Noterbart var att Yasmin El-Messoudi jubilerade med sin 20:e landskamp.

studenten2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kcbygg_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider