defacto_pan
Fika och samtal om insamlingen Foto: Tingvallaskolan
Det går inte att ta miste på vad som gäller under fritids.Foto: Tingvallaskolan
Många ville bidra, både barn och föräldrarFoto: Tingvallaskolan

Tingvallaelever stöttar Barncancerfonden

Elever på Tingvallaskolan stod för dagens initiativ då de på fritidshemmens dag startade en insamling till förmån för Barncancerfonden.

Efter att ha sett ett reportage i Lilla Aktuellt om barn med cancer så valde elever på Tingvallaskolan att starta en insamling där alla medel oavkortat går till Barncancerfonden. Insamlingen startade på tisdagen i samband med Fritidshemmens dag. Eleverna bjöd in både föräldrar och andra att stötta insamlingen. Engagemanget var stort bland eleverna och det är en del av projektet Barn hjälper Barn.

Den som vill bidra kan göra det här.

outsider
korpen_jan-feb

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

frisyr_december
sigtuna_funkis

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

sigtunavatten_standard
icavalsta_julbanner
banner_trerosor
nrh
connys
funkis_2