defacto_pan
Fika och samtal om insamlingen Foto: Tingvallaskolan
Det går inte att ta miste på vad som gäller under fritids.Foto: Tingvallaskolan
Många ville bidra, både barn och föräldrarFoto: Tingvallaskolan

Tingvallaelever stöttar Barncancerfonden

Elever på Tingvallaskolan stod för dagens initiativ då de på fritidshemmens dag startade en insamling till förmån för Barncancerfonden.

rosta_sigtuna2

Efter att ha sett ett reportage i Lilla Aktuellt om barn med cancer så valde elever på Tingvallaskolan att starta en insamling där alla medel oavkortat går till Barncancerfonden. Insamlingen startade på tisdagen i samband med Fritidshemmens dag. Eleverna bjöd in både föräldrar och andra att stötta insamlingen. Engagemanget var stort bland eleverna och det är en del av projektet Barn hjälper Barn.

Den som vill bidra kan göra det här.

nationaldag_helsida
nationaldag_helsida
moderaternamaj
varfest_helsida
eu_sap
happyhomes_2019
bonava_maj_helsida
rosta_sigtuna2
oppning_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

ridskola2019_outsider
nationaldag_out
connys
colorama_april
nrh
oppning_outsider
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
v_eu