julbanner
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

Det var vid 13-tiden på tisdagen som en polispatrull försökte stoppa en bil på E4:an i Uppsala län.
– Men bilen vägrade stanna och efter ett förföljande får man stopp på bilen i Arlandastad, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

Gripen för en rad olika brott
Ett vittne som märsta.nu talat med berättar att poliserna tryckte ner föraren på marken och sökte igenom bilen efter att de lyckats få stopp på fordonet.
– Personen är frihetsberövad misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, drograttfylleri med mera, säger Johan Sohlberg.

Varför ville man stoppa bilen i första läget?
– Det vet jag inte, men det kan ha varit att patrullen bara reagerade på något eller att föraren hade ett avvikande beteende.

Polisen har tagit fordonet i beslag.
– Personen är misstänkt för liknande brottslighet i närtid, så bilen kommer eventuellt att förverkas.

icavalsta_julbanner
sportfiskebanner2
julbanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
happy_homes_juli
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

defacto_host2018
fme_jul
lager_bilnet
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

connys
vanster_jul
funkis_2
komvuxq3_4
colorama_vinter
objekt2
nrh_lania
objekt4
sigtunavatten_standard
outsider
objekt3