defacto_pan
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

Det var vid 13-tiden på tisdagen som en polispatrull försökte stoppa en bil på E4:an i Uppsala län.
– Men bilen vägrade stanna och efter ett förföljande får man stopp på bilen i Arlandastad, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

Gripen för en rad olika brott
Ett vittne som märsta.nu talat med berättar att poliserna tryckte ner föraren på marken och sökte igenom bilen efter att de lyckats få stopp på fordonet.
– Personen är frihetsberövad misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, drograttfylleri med mera, säger Johan Sohlberg.

Varför ville man stoppa bilen i första läget?
– Det vet jag inte, men det kan ha varit att patrullen bara reagerade på något eller att föraren hade ett avvikande beteende.

Polisen har tagit fordonet i beslag.
– Personen är misstänkt för liknande brottslighet i närtid, så bilen kommer eventuellt att förverkas.

defacto_host2018
hostfest_centrum

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

Klart med vårdcentral till Sigtuna

Nyheter Sigtuna får en vårdcentral i nya stadsdelen Sigtuna stadsängar: - Det är otroligt kul att vi får en vårdcentral i Silverskatten, säger Johan Niltén, lokalförvaltare på SigtunaHem.

sigtunavatten_standard
sbrf_sep
connys
objekt3
sportfiske_banner
outsider
komvuxq3_4
objekt4
nrh
objekt2