defacto_pan
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

banner_juni_artikel

Det var vid 13-tiden på tisdagen som en polispatrull försökte stoppa en bil på E4:an i Uppsala län.
– Men bilen vägrade stanna och efter ett förföljande får man stopp på bilen i Arlandastad, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

Gripen för en rad olika brott
Ett vittne som märsta.nu talat med berättar att poliserna tryckte ner föraren på marken och sökte igenom bilen efter att de lyckats få stopp på fordonet.
– Personen är frihetsberövad misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, drograttfylleri med mera, säger Johan Sohlberg.

Varför ville man stoppa bilen i första läget?
– Det vet jag inte, men det kan ha varit att patrullen bara reagerade på något eller att föraren hade ett avvikande beteende.

Polisen har tagit fordonet i beslag.
– Personen är misstänkt för liknande brottslighet i närtid, så bilen kommer eventuellt att förverkas.

banner_juni_helsida
colorama_april2
happyhomes_2019
sbrf_helsida
midsommar_valsta_helsida
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

fme_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

sbrf_outsider
connys
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
fme_outsider
sh_oppet
colorama_april
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
sh_bovard_out