defacto_pan2020
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Tillslag mot nätverk i Valsta

Förra veckan genomfördes kontroller mot kriminella nätverk i Valsta och Väsby vilket gag resultat enligt Polisen.

centrum_artikel

Polisen har förra veckan genomfört kontroller inom Operation Gimle som gett resultat. Enligt ett pressmeddelande av Polisen skedde dessa mot nätverk i Valsta och Väsby. Genom kontrollerna kunde polisen se mönster och annat som man kan arbeta vidare med. Man genomförde också trafikkontroller vilket ledde till flera bötfällningar, bland annat för trafikbrotten olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Enligt Polisen har punktinsatser stor effekt och skapar trygghet samtidigt som det skapar frågeställningar hos de kriminella.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
meko_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

centrum_helsida2020
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
meko_outsider
ridskola_2020_outsider