moderaterna_panorama
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Tillslag mot nätverk i Valsta

Förra veckan genomfördes kontroller mot kriminella nätverk i Valsta och Väsby vilket gag resultat enligt Polisen.

Polisen har förra veckan genomfört kontroller inom Operation Gimle som gett resultat. Enligt ett pressmeddelande av Polisen skedde dessa mot nätverk i Valsta och Väsby. Genom kontrollerna kunde polisen se mönster och annat som man kan arbeta vidare med. Man genomförde också trafikkontroller vilket ledde till flera bötfällningar, bland annat för trafikbrotten olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Enligt Polisen har punktinsatser stor effekt och skapar trygghet samtidigt som det skapar frågeställningar hos de kriminella.

Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

defacto_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

2020_helsida
ewas_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
ewas_outsider
nrh
swedol_outsider
mp_outsider2022
connys
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider