centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Tillslag mot bil vid Plantagen

Vid 17-tiden stoppade polis en bil man spanat på en tid och lyckades hitta narkotikaklassade preparat:- Polisen såg ett misstänkt fordon och vände men då sprang föraren, säger Albin Näverberg vid Polisen till märsta.nu

centrum_artikel

En märsta.nu-läsare berättar att två polisbilar stoppade en bil vid 17-tiden på väg 263 i höjd med Plantagen. Polisen ska enligt uppgift haft span på bilen ett tag och i den fanns en mindre mängd narkotika. Polisens Regionledningscentral uppger att en person greps medan föraren ska ha sprungit från platsen. De inblandade är sedan tidigare kända av polisen.
– Man jagade inte någon till fots så vi sprang inte ut i trafiken efter någon. Det var tre personer i bilen, en tog man med sig till station för han hade droger på sig, berättar Albin Näverberg vid Polisens Regionledningscentral

connys_helsida
marina_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sommarlov_outsider
nrh
swedol_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider