bostadsformedling
Thorleifsdotter i Skånela 2016 innan hon lämnade för HöörFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Thorleifsdotter till utlandet

Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

centrum_artikel

Kristin har sedan hon lämnade Skånela 2016 varit en av de tongivande spelarna i H65 Höör, hon har utvecklats till en av landets bästa V9-spelare och var reserv till VM i Japan. Nu väljer hon att gå vidare i karriären tullen utlandsklubb som kommer att presenteras i början av april enligt H65:s hemsida.

I Höör har hon vunnit serien två gånger och spelat i en SM-final.
– Tyvärr fick jag inte det slut i klubben som vi arbetat så hårt för. Jag har hela tiden velat ta ett SM-guld med Höör, men nu är det som det är med coronaviruset och vi kan bara vara nöjda och stolta över säsongen vi har bakom oss, säger hon till H65:s hemsida.

centrum_helsida2020
helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_outsider_valsta
nrh
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider