centrum_panorama2020
Thorleifsdotter i Skånela 2016 innan hon lämnade för HöörFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Thorleifsdotter till utlandet

Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

centrum_artikel

Kristin har sedan hon lämnade Skånela 2016 varit en av de tongivande spelarna i H65 Höör, hon har utvecklats till en av landets bästa V9-spelare och var reserv till VM i Japan. Nu väljer hon att gå vidare i karriären tullen utlandsklubb som kommer att presenteras i början av april enligt H65:s hemsida.

I Höör har hon vunnit serien två gånger och spelat i en SM-final.
– Tyvärr fick jag inte det slut i klubben som vi arbetat så hårt för. Jag har hela tiden velat ta ett SM-guld med Höör, men nu är det som det är med coronaviruset och vi kan bara vara nöjda och stolta över säsongen vi har bakom oss, säger hon till H65:s hemsida.

defacto_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
marina_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

valvet_helsida
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
valvet_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider