sap_kyrka_pan
Foto: Swedavia/Victoria Ström

Thai Airways flyger från Arlanda igen

I oktober startar Thai Airways med flyg till och från Arlanda.

Under pandemin har Thai Airways ställt in alla flyg till och från Arlanda. Men i oktober kommer flygningarna igång igen enligt Dagens Nyheter. Plan kommer flyga direkt till Bankgok, inledningsvis fyra gånger i veckan, därefter tre gånger i veckan. Premiären sker andra oktober och rutterna ska sedermera gå tisdag, torsdag och lördag mellan Bankgkok och Arlanda. Bokningarna öppnar upp inom kort.

helsida_var2021
kyrkoval_helsida
bostad_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
andersojag
centrum_helsida2020
connys_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

eldsjal-helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

happyhomes_sommar2020
kyrka_helsida
skordedag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
connys
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
skordedag_out
swedol_outsider
nrh
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
heat_out
centrum_sommar_out
kyrkoval_outsider
kyrka-outsider