moderat_sommar
Foto: Pressbild

Testtrackområdet får terrängbana

Det står klart att en ny terrängbana för fordonsindustrin kommer att byggas i anslutning till Drivelab Test Track1.

centrum_artikel

Arlandastad Holding som äger testbanorna förd fordonsindustrin har gjort klart med ännu en bana som ska anläggas intill Drivelab Testtrack1, det är en ny terrängbana där fördomen kan köra offroad eller sport :
– Terrängbanan har utformats med tre olika svårighetsnivåer för alla hinder, något som är unikt jämfört med andra terrängbanor, berättar bandesigner Jonas Jarlmark Näfver, tek.lic i fordonsdynamik vid KTH.

Test track 1 invigdes 2010 och 2012 skapades Test track 2. Banorna används av fordonsindustrin för utbildning och tester av lätta och tunga fordon.
– Test Track Terrain är ett välkommet och efterfrågat tillskott till Drivelab Stockholm. Med tre testanläggningar i världsklass möjliggör vi utbildning och prestandatester av större bredd än tidigare. Fler aktörer kan nu komma till oss och utbilda sig samt utföra fordonstester med extra körupplevelse. Med terrängbanan förstärker vi Drivelabs redan starka position som en självklar arena för utbildning och utveckling inom fordonsindustrin, säger Dieter Sand vd, Arlandastad Holding.

spedition_sigtuna
sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider