moderater_pan_sommar
Foto: Maria Moustakakis/Swedavia

Testcenter öppnas på Arlanda

Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

Genom en offentlig upphandling har Swedavia tecknat avtal med ExpressCare för att låta resenärer göra PCR eller antigentester innan avresa från Arlanda. Detta då många länder kräver intyg på negativt test för inresa i landet.
– Vi är otroligt glada och stolta över möjligheten att få expandera vår verksamhet och att få vara en viktig del av Stockholm Arlanda Airport, säger Isak Rikardsson, VD, ExpressCare.

Testcentret ligger i Sky City plan 2. Sedan tidigare finns Airport Sky Vårdcentral och Apoteksgruppen i Sky City som kan ta PCR- och antigentester.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
kso_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
pantamera_out
kso-duell_out
connys