defacto_pan2020
39-åringen greps i Steninge allé efter ett rådigt ingripande av ett vittne. Foto: Jamshid Jamshidi

Terroristen hade ingen koppling till Märsta – Vem var heroiska vittnet?

Den 39-årige misstänkte terroristen har ingen koppling till Märsta enligt de uppgifter som framkommit än så länge. Samtidigt är ett stort intresse av att få tag i den person som följde efter honom till Steninge allé.

centrum_artikel

Vad gjorde 39-åringen i Märsta? Den frågan har ännu ingen lyckats besvara. 39-åringen kopplas till Hjulsta, Vårberg, Kungdsholmen och Sollentuna. Platser där polisen gjort tillslag med koppling till attacken i Stockholm. Mannen ska bara velat ha ta sig bort från citykärnan och åkte tåg till Arlanda, därefter satte han sig på buss 583 och klev av på Frejgatan.

39-åringen kändes igen vid Circle K och ett vittne följde efter honom till Steninge allé samtidigt som polis tillkallades. Flera personer har frihetsberövats med anledning av attacken. Så sent som söndags morse slog polis till i Sollentuna uppger Aftonbladet. Totalt är det sju personer enligt tidningen.

Vem var det då som kände igen och följde efter mannen vid Circle K? Den personen har ännu inte offentliggjorts i Sverige. Känner du till något om händelsen eller har tips så kontakta gärna redaktionen.

2020_helsida
centrum_helsida2020
skanela_event_helsida
landsbygdsdag
connys_helsida
helsida
happyhomes_sommar2020
fixa_laddplats_helsida
corner_helsida
defacto_helsida
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
meko_outsider
skanela_event_outsider
centrum_sommar_out
laddplats_out
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
swedol_outsider
personal_outsider
outsider
budget_outsider