moderaterna_sep2020
Rakhmat Akilov
Personal på Circle K larmade

Terroristen desperat på Arlanda: ”Måste ta mig härifrån”

39-årige terroristen Rakhmat Akilov hamnade på Arlanda och skrev sedan i en chatt att han måste ta sig därifrån.

centrum_artikel

Det är fortfarande mycket som är oklart kring varför 39-årige terroristen Rakhmat Akilov hamnade på Arlanda och sedan i Märsta, slump eller var det en del av planen? Uppgifter som framkommit under måndagen tyder på att det var en slump. Direkt efter dådet skrev han på en chatt för IS-terrorister
– Det gick dåligt, jag körde över några, men bilen körde fel. Nu är jag på flygplatsen, en återvändsgränd, rapporterar Dagens Industri. Jag har kört över tio människor i centrum av Stockholm, nu måste jag försöka ta mig härifrån!

Mannen tog därefter bussen till Märsta, han kändes igen på Circle K, enligt Dagens Industri var det personal på bensimnacken Circle K som larmade. Kort därefter greps han, enligt uppgift var det Arlandapolisen som hann ikapp honom och stod för gripandet innan resterande pådrag hann ut.

Uppgiften om att det var personal på Circle K som larmade förstärks av Aftonbladets uppgifter. Enligt tidningen ska mannen ha klivit in i butiken och uppträtt märkligt. I samband med gripandet erkände han brottet.

defacto_helsida
coronapandemin

Smittan ökar i alla åldrar

Nyheter Smittan av covid-19 är ökar utan avmattning och förekommer i alla åldrar enligt ett pressmeddelande från Region Stockholm.

connys_helsida
corner_helsida
meko_helsida
kkdk_helsida
skanela_event_helsida
helsida
landsbygdsdag
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
personal_sandstrom_helsida
skanela_event_outsider
meko_outsider
nrh
personal_outsider
outsider
kkdk_outsider
swedol_outsider
corner_outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
laddplats_out
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider