defacto_pan2020
Foto: Polisens Förundersökningsmaterial

Terrordåd i Bryssel hämnd för att Belkaid skjutits

Den amerikanske säkerhetersexperten Ali H. Soufan skriver på Twitter att attackerna i Bryssel kan vara en vedergällning för att tingvallaterroristen Mohammed Belkaid skjutits.

centrum_artikel

Det har spekulerats i att attackerna i Bryssel är en vedergällning för att Salah Abdeslam greps. Men märsta.nu kan avslöja att det i själva verket kan kopplas till förre tingvallabon Mohammed Belkaid. Den amerikanske säkerhetsexperten Ali H Soufan, grundare av TSG, The Soufan Group, som är ett amerikansk företag inom säkerhetsrådgivning lanserade teorin under dagen. Enligt Soufan är Belkaid ett större namn än Saleh Abdeslam. Soffan skriver på Twitter att dåden kan vara vedergällning för attacken på Belkaid: ”Han verkar ha varit i högre rang än Abdeslam”

defacto_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

vardcentral_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

2020_helsida
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider