moderaterna_sep2020
Foto: Arlandastad Holding

Terrängbana öppnar i Arlandastad

Arlandastad Test track Terrain kommer att öppna mellan Arlandastad och Arlanda.

Drivelab öppnar upp sin tredje bana i Arlandastad för fordonstrafiken, denna gång är det en terrängbana kallas ”Test track terrain”.
Test Track Terrain är ett välkommet och efterfrågat tillskott till Drivelab Stockholm. Med tre testanläggningar i världsklass möjliggör vi utbildning och prestandatester av större bredd än tidigare. Fler aktörer kan nu komma till oss och utbilda sig samt utföra fordonstester med extra körupplevelse. Med terrängbanan förstärker vi Drivelabs redan starka position som en självklar arena för utbildning och utveckling inom fordonsindustrin, säger Dieter Sand vd, Arlandastad Holding.

I och med de tre banorna finns 20 000 kvadratmeter utbildningscenter för lätta samt tunga fordon, eventytor, konferens, hotell, verkstadslokaler, försäljning och service. Drivelab är den enda av sitt slag i hela norra Europa. Banorna används för tester och utbildning av både lätta och tunga fordon, man utför bland annat prestandamätningar och bedömer fordonets dynamiska rörelsemönster.
– Test Track Terrain är efterfrågat av hela fordonsindustrin och är ett fantastiskt komplement av vår befintliga utbildningsstruktur. Terrängbanan skapar möjligheter att utföra tester av fyrhjulsdrivna fordon och även utbilda förare på att köra sin bil under kontrollerade former på en bana med byggda hinder, säger Magnus Almquist tf. vd, Training Partner.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

boisigtuna
centrum_helsida2020

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
connys_helsida
2020_helsida
corner_helsida
helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
corner_outsider