moderater_pan_sommar

Terminal 4 öppnas upp på onsdag

I morgon onsdag kommer Terminal 4 att tas i bruk men det är inte helt säkert att köerna minskar för det.

Terminal 4 öppnar igen efter pandemin på onsdag för att Swedavia ska kunna hantera det ökade resenärstrycket som de senaste veckorna inneburit mycket kraftiga köer till säkerhetskontrollen. 130 nya medarbetare har rekryterats rapporterar SVT för att arbeta i säkerhetskontrollen. Men många är dock under den säkerhetsprövning som krävs för att bli godkända, något som kan ta flera veckor.
– Det jag kan säga är att vi har personal på väg in och att vi gör ett antal extraordinära insatser för att möta det ökande resandet, men bemanningsfrågan i detalj får vi återkomma till, säger Peter Värring, pressansvarig på Swedavia

Terminal 2 har öppnats upp sedan i höstas.
– Vi gör allt vi kan för att försöka stärka bemanningen men exakt hur det kommer se ut på onsdag kan jag inte svara på, men vi kommer givetvis ha bemanning på plats för att underlätta det flöde vi nu ser. Men det är ett svårt läge och det är just därför vi gör dessa åtgärder just nu, säger Peter Värring.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
kso_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

defacto_helsida
social_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
kso-duell_out
connys
nrh
sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
pantamera_out