arlandagk_panorama
Ted Dahlström flyttar hem och tar över som Food & Beverage Manager på Clarion Hotel ArlandaFoto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

centrum_tvaar

Ted Dahlström var med från starten på Clarion Hotel Arlanda och var en bidragande anledning till att hotellet utsågs till Clarion Hotel of the year 2014 och International Clarion hotel of the year 2015. De senaste två åren har han arbetat i Stockholm på Clarion Sign.
– Jag är oerhört laddad och förväntansfull över att tillsammans med hela Food & Beverage-teamet få ta Clarion Arlanda till nästa nivå. Det känns härligt att få komma ”hem” till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda, säger Ted Dahlström i ett pressmeddelande

Ted Dahlström blir Food & Beverage Manager vilket innebär att han får i uppdrag att ta matupplevelsen på hotell- och konferensdelen till nästa nivå. Han kommer också vara med och hjälpa gäster att välja klimatsmarta måltider. På Clarion Hotel Arlanda, restaurangen Kitchen & Table och Living Room Bar är det omkring 500 matgäster varje dag.
– Ted har många års erfarenhet av Clarion, och vad som krävs för att vi ska leverera en passionerad och kvalitativ mat- och dryckesupplevelse, uppger hotellets VD Pernilla Johansson.

Ny affär i hamn för Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade utökar samarbetet med Swerock och ska sköta ballasttransporter till Swerock: - För att kunna transportera det här krävs specialanpassade fordon, berättar Staffan Haglund, affärsområdeschef för bygg och anläggning på Märsta Förenade.

connys
EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

karby_varme1

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

defacto_helsida
arlandagolf
happyhomes_2019
sangensemble
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
karby2
defacto_outsider
sh_oppet