defacto_pan
Ted Dahlström flyttar hem och tar över som Food & Beverage Manager på Clarion Hotel ArlandaFoto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

rosta_sigtuna2

Ted Dahlström var med från starten på Clarion Hotel Arlanda och var en bidragande anledning till att hotellet utsågs till Clarion Hotel of the year 2014 och International Clarion hotel of the year 2015. De senaste två åren har han arbetat i Stockholm på Clarion Sign.
– Jag är oerhört laddad och förväntansfull över att tillsammans med hela Food & Beverage-teamet få ta Clarion Arlanda till nästa nivå. Det känns härligt att få komma ”hem” till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda, säger Ted Dahlström i ett pressmeddelande

Ted Dahlström blir Food & Beverage Manager vilket innebär att han får i uppdrag att ta matupplevelsen på hotell- och konferensdelen till nästa nivå. Han kommer också vara med och hjälpa gäster att välja klimatsmarta måltider. På Clarion Hotel Arlanda, restaurangen Kitchen & Table och Living Room Bar är det omkring 500 matgäster varje dag.
– Ted har många års erfarenhet av Clarion, och vad som krävs för att vi ska leverera en passionerad och kvalitativ mat- och dryckesupplevelse, uppger hotellets VD Pernilla Johansson.

happyhomes_2019

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

bonava_maj_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

varfest_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

nationaldag_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

nationaldag_helsida
v_eu_helsida
mp_eu
oppning_helsida
eu_sap

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

fme_outsider
colorama_april
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
nrh
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
v_eu
nationaldag_out
sap_outsider_eu
defacto_outsider
sh_oppet
connys
oppning_outsider