center_pan21
Teamet i LinköpingFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Tävlade för första gången på 19 månader

För första gången på 19 månader kunde Kim Taekwondo tävla med barn och ungdomar igen.

På grund av pandemin och smittspridning av covid-19 har inomhustävlingar för taekwondo stoppats. Men för första gången sedan december 2019 har man nu åkt på tävling i Kim Taekwondo. Klubben åkte till Linköping för att tävla i Svenska Cupen1.
– Vi hade fyra debutanter som tävlade för första gången som avancerad. Det blev två guld, tre silver och fyra brons av totalt nio deltagare och därmed viktiga rankingpoäng inkasserade till nästa Svenska Cup som går i Värnamo, berättar headcoach Jens Lundin.

eldsjal-helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

2020_helsida
bostad_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

helsida_var2021
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

mp_host_helsida
connys_helsida
andersojag
centrum_helsida2020
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

happyhomes_sommar2020
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
connys