sap_pan
Teamet i LinköpingFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Tävlade för första gången på 19 månader

För första gången på 19 månader kunde Kim Taekwondo tävla med barn och ungdomar igen.

På grund av pandemin och smittspridning av covid-19 har inomhustävlingar för taekwondo stoppats. Men för första gången sedan december 2019 har man nu åkt på tävling i Kim Taekwondo. Klubben åkte till Linköping för att tävla i Svenska Cupen1.
– Vi hade fyra debutanter som tävlade för första gången som avancerad. Det blev två guld, tre silver och fyra brons av totalt nio deltagare och därmed viktiga rankingpoäng inkasserade till nästa Svenska Cup som går i Värnamo, berättar headcoach Jens Lundin.

connys_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
outsider_social
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
pantamera_out
event_outsider
swedol_outsider
connys
ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider