moderat_jul_nyar
Alice Tapper och Doge DogelitoFoto: Skärmdump/Instagram

Tapper vann inför fullsatt Friends

Märstabon Alice Tapper som tävlar för Jump Club Ridsportförening vann Young Rider Best Friends på Friends Arena i lördags.

På lördagen gick den första upplagan av Young Rider Best Friends under Sweden International Horse Show inför fullsatta läktare på Friends Arena. Alice Tapper från Bromsta utanför Märsta red på sin Doge Dogelito då hon är en av de åtta bäst rankade unga ryttarna i landet som samlat poäng i klasserna 1.45-1.55 mellan maj och oktober i år skriver Tidningen Ridsport.

Alice och hennes häst red felfritt och vann med tre sekunders marginal till tvåan enligt tidningen. Alice tävlar för Jump Club men är uppväxt i Sigtuna Ridskola.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My #1 winning today❤️ tack @johannablixbo.se för dom fantastiska bilderna 😍 @pikeureskadron_se @atgridsport @teamsteeljoint

Ett inlägg delat av Alice Tapper (@aalicetapper)

happyhomes_2019
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

defacto_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

colorama_jul

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys