moderaterna_riksdag
Alice Tapper och Doge DogelitoFoto: Skärmdump/Instagram

Tapper vann inför fullsatt Friends

Märstabon Alice Tapper som tävlar för Jump Club Ridsportförening vann Young Rider Best Friends på Friends Arena i lördags.

centrum_artikel

På lördagen gick den första upplagan av Young Rider Best Friends under Sweden International Horse Show inför fullsatta läktare på Friends Arena. Alice Tapper från Bromsta utanför Märsta red på sin Doge Dogelito då hon är en av de åtta bäst rankade unga ryttarna i landet som samlat poäng i klasserna 1.45-1.55 mellan maj och oktober i år skriver Tidningen Ridsport.

Alice och hennes häst red felfritt och vann med tre sekunders marginal till tvåan enligt tidningen. Alice tävlar för Jump Club men är uppväxt i Sigtuna Ridskola.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My #1 winning today❤️ tack @johannablixbo.se för dom fantastiska bilderna 😍 @pikeureskadron_se @atgridsport @teamsteeljoint

Ett inlägg delat av Alice Tapper (@aalicetapper)

2020_helsida
centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
handbollsskola

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
mod_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
bergstrand_out_jan
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
connys