bostadsformedling
Alice Tapper och Doge DogelitoFoto: Skärmdump/Instagram

Tapper vann inför fullsatt Friends

Märstabon Alice Tapper som tävlar för Jump Club Ridsportförening vann Young Rider Best Friends på Friends Arena i lördags.

centrum_artikel

På lördagen gick den första upplagan av Young Rider Best Friends under Sweden International Horse Show inför fullsatta läktare på Friends Arena. Alice Tapper från Bromsta utanför Märsta red på sin Doge Dogelito då hon är en av de åtta bäst rankade unga ryttarna i landet som samlat poäng i klasserna 1.45-1.55 mellan maj och oktober i år skriver Tidningen Ridsport.

Alice och hennes häst red felfritt och vann med tre sekunders marginal till tvåan enligt tidningen. Alice tävlar för Jump Club men är uppväxt i Sigtuna Ridskola.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My #1 winning today❤️ tack @johannablixbo.se för dom fantastiska bilderna 😍 @pikeureskadron_se @atgridsport @teamsteeljoint

Ett inlägg delat av Alice Tapper (@aalicetapper)

studenten2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider