centrum_jul_panorama
Alice Tapper och Doge DogelitoFoto: Skärmdump/Instagram

Tapper vann inför fullsatt Friends

Märstabon Alice Tapper som tävlar för Jump Club Ridsportförening vann Young Rider Best Friends på Friends Arena i lördags.

centrum_jul_artikel

På lördagen gick den första upplagan av Young Rider Best Friends under Sweden International Horse Show inför fullsatta läktare på Friends Arena. Alice Tapper från Bromsta utanför Märsta red på sin Doge Dogelito då hon är en av de åtta bäst rankade unga ryttarna i landet som samlat poäng i klasserna 1.45-1.55 mellan maj och oktober i år skriver Tidningen Ridsport.

Alice och hennes häst red felfritt och vann med tre sekunders marginal till tvåan enligt tidningen. Alice tävlar för Jump Club men är uppväxt i Sigtuna Ridskola.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My #1 winning today❤️ tack @johannablixbo.se för dom fantastiska bilderna 😍 @pikeureskadron_se @atgridsport @teamsteeljoint

Ett inlägg delat av Alice Tapper (@aalicetapper)

tp_helsida
centrum_jul_helsida
defacto_jul
greeknighthelsida
fme_oktober
julbord_helsida

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
happyhomes_2019
julbord
connys
tp_outsider
greeknight_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
colorama_april2