defacto_pan2020
Foto: Folktandvården

Tandappen populär bland barn

Folktandvårdens app "Rocka munnen" har laddats ner drygt 60 000 gånger i länet.

centrum_artikel

Rocka munnen lanserades för ett år sedan av Folktandvården i syfte att göra tandborstningen roligare för barn. I den kombineras mobilspel och musik när man borstar. 60 000 gånger har den laddats ner runt om i Region Stockholm.

Spelet går helt enkelt ut på att man ska lägga två centimeter flourtandkräm och sen borsta i två minuter, två gånger om dagen. Genom appen blir tandborstningen en kul grej och barnen kan leka fram en god vana samtidigt som de lär sig borsta tänderna på rätt sätt.

rentawreck_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
Moderaterna_helsida2021

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

connys_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

defacto_helsida
ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
nrh
moderaterna_sigtuna
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider