bostadsformedling
Anna Mossberg, kritar på ett seniorkontrakt.Foto: Skånela IF

Talangfull målvakt flyttas upp

Skånela IF gör klart med en ny målvakt till A-lagstruppen då Anna Mossberg flyttas upp.

centrum_artikel

Anna Mossberg flyttas upp till A-laget efter några år i juniorleden, hon har tidigare även varit i Vassunda innan hon som 15-åring kom till Skånela. Hon har spelat i 02-laget som två gånger tagit sig till finalspel i USM.
– Anna är en väldigt talangfull målvakt som under den gånge säsong en varit med och tränat med oss en del. Nu tycker vi att hon är redo att ta nästa kliv och träna med oss permanent för att fortsätta utvecklas. Potentialen för att hon ska göra de finns där då hon är väldigt träningsvillig och seriös! Alltid roligt när vi ger ”våra” unga tjejer chansen att ta nästa steg, säger Fredrik ”Chippen” Söderberg i en kommentar till Skånelas hemsida.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
swedol_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta