defacto_pan2020
Anna Mossberg, kritar på ett seniorkontrakt.Foto: Skånela IF

Talangfull målvakt flyttas upp

Skånela IF gör klart med en ny målvakt till A-lagstruppen då Anna Mossberg flyttas upp.

centrum_artikel

Anna Mossberg flyttas upp till A-laget efter några år i juniorleden, hon har tidigare även varit i Vassunda innan hon som 15-åring kom till Skånela. Hon har spelat i 02-laget som två gånger tagit sig till finalspel i USM.
– Anna är en väldigt talangfull målvakt som under den gånge säsong en varit med och tränat med oss en del. Nu tycker vi att hon är redo att ta nästa kliv och träna med oss permanent för att fortsätta utvecklas. Potentialen för att hon ska göra de finns där då hon är väldigt träningsvillig och seriös! Alltid roligt när vi ger ”våra” unga tjejer chansen att ta nästa steg, säger Fredrik ”Chippen” Söderberg i en kommentar till Skånelas hemsida.

connys_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

centrum_helsida2020
2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
Moderaterna_helsida2021
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
rentawreck_helsida
ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
connys
nrh
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider