centrum_panorama2020
Anna Mossberg, kritar på ett seniorkontrakt.Foto: Skånela IF

Talangfull målvakt flyttas upp

Skånela IF gör klart med en ny målvakt till A-lagstruppen då Anna Mossberg flyttas upp.

centrum_artikel

Anna Mossberg flyttas upp till A-laget efter några år i juniorleden, hon har tidigare även varit i Vassunda innan hon som 15-åring kom till Skånela. Hon har spelat i 02-laget som två gånger tagit sig till finalspel i USM.
– Anna är en väldigt talangfull målvakt som under den gånge säsong en varit med och tränat med oss en del. Nu tycker vi att hon är redo att ta nästa kliv och träna med oss permanent för att fortsätta utvecklas. Potentialen för att hon ska göra de finns där då hon är väldigt träningsvillig och seriös! Alltid roligt när vi ger ”våra” unga tjejer chansen att ta nästa steg, säger Fredrik ”Chippen” Söderberg i en kommentar till Skånelas hemsida.

sommarlov_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
defacto_helsida
stottasigtuna_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

kcbygg_helsida
speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
valvet_outsider
nrh
speedy_outsider