heat-pan
Jelena Lalovic kritar på kontraktetFoto: Skånela IF

Talangen får A-lagskontrakt

Skånela flyttar upp 19-åriga Jelena Lalovic från ungdomsleden.

centrum_artikel

19-åriga Jelena Lalovic flyttas upp från Skånelas utvecklingslag. Hon har de senaste säsongerna spelat med HIF SIF men får chans att utvecklas i A-laget i Allsvenskan.
– Ytterligare en av våra talangfulla tjejer får chansen att ta nästa kliv och fortsätta utvecklas vilket alltid är roligt. Jelena är en ambitiös och tävlingsinriktad tjej som jag är säker på kommer att fortsätta ta kliv och utmana om speltid i Allsvenskan till hösten, säger tränare Fredrik Söderberg Wernheim  i ett uttalande på Skånelas hemsida.

Jonas Eriksson ger ut bok

Fotboll Sigtunabon och ex-domaren Jonas Eriksson ska ge ut en bok rapporterar Expressen: - Boken ”Korthuset” handlar om allt från min uppväxt i Luleå till hot, utfrysningar och vad Leo Messi egentligen säger i spelargången, säger Jonas Eriksson till tidningen.

dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Förlängt stopp för fotbollsmatcher

Fotboll Fotbollen som planerades att vara igång får vänta på premiär i lokala serier och barn- och ungdomar till tidigast 17:e maj.

connys_helsida
mp-helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

rentawreck_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
connys
heat-out
dackskiftarna_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
aftenbil_outsider
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
swedol_outsider