defacto_pan2020
Jelena Lalovic kritar på kontraktetFoto: Skånela IF

Talangen får A-lagskontrakt

Skånela flyttar upp 19-åriga Jelena Lalovic från ungdomsleden.

centrum_artikel

19-åriga Jelena Lalovic flyttas upp från Skånelas utvecklingslag. Hon har de senaste säsongerna spelat med HIF SIF men får chans att utvecklas i A-laget i Allsvenskan.
– Ytterligare en av våra talangfulla tjejer får chansen att ta nästa kliv och fortsätta utvecklas vilket alltid är roligt. Jelena är en ambitiös och tävlingsinriktad tjej som jag är säker på kommer att fortsätta ta kliv och utmana om speltid i Allsvenskan till hösten, säger tränare Fredrik Söderberg Wernheim  i ett uttalande på Skånelas hemsida.

sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

connys_helsida
helsida_sommarlov
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
outsider_sommarlov
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta