arlandagolf_pan_aug

Talangen erbjuds A-lagskontrakt

Skånela har gjort klart med talangen Gustaf Näslund som imponerat på tränare Jimmy Karlsson.

marstakalaset_artikel

Nyligen lovordade Jimmy Karlsson talangen Gustaf Näslund som kommit in ordentligt Skånelas A-trupp de senaste veckorna. Nu är det klar att Näslund får A-lagskontrakt för de kommande två säsongerna enligt Skånela IF. Näslund dominerade kraftigt i Division 1 md HIF SIF innan Karlsson tog in hans tjänster:
– Jag har sett Gustavs spettsegenskaper över en längre tid nu. Jag har bara väntat på att det ska släppa för honom där han hittar timing och trygghet i sitt agerande även på allsvensk nivå, säger Karlsson i ett uttalande.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sommar
arlanda_golf_juli
colorama_april2
sommar_centrum
marstakalas_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
miljopris_helsida
sigtunavatten_standard

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
connys