bovard_sh

Talangen erbjuds A-lagskontrakt

Skånela har gjort klart med talangen Gustaf Näslund som imponerat på tränare Jimmy Karlsson.

rosta_sigtuna2

Nyligen lovordade Jimmy Karlsson talangen Gustaf Näslund som kommit in ordentligt Skånelas A-trupp de senaste veckorna. Nu är det klar att Näslund får A-lagskontrakt för de kommande två säsongerna enligt Skånela IF. Näslund dominerade kraftigt i Division 1 md HIF SIF innan Karlsson tog in hans tjänster:
– Jag har sett Gustavs spettsegenskaper över en längre tid nu. Jag har bara väntat på att det ska släppa för honom där han hittar timing och trygghet i sitt agerande även på allsvensk nivå, säger Karlsson i ett uttalande.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

mp_eu
varfest_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

oppning_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

v_eu_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

nationaldag_out
sh_oppet
nrh
sap_outsider_eu
connys
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
fme_outsider
oppning_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
v_eu