centrum_jul_panorama
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Tågtrafiken igång förbi Märsta

Tågtrafiken är igång förbi Märsta station efter ett 2-timmar långt uppehåll.

defacto_jul_artikel

Mellan klockan 6-8 var det stopp i tågtrafiken på grund av en olycka. All trafik via Märsta stoppades då olyckan skedd strax söder om Märsta station. SL meddelar att tågen går enligt tidtabell sedan 8.01.

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

julbord_helsida
greeknighthelsida
colorama_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

trainingpartner_jobb_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
happyhomes_2019
defacto_jul
tp_helsida
fme_oktober

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord
connys
nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider