defacto_pan
Foto: Pressbild/SL

Tågstörningar under Valborg

Ett omfattande elfel sedan i morse drabbar tågtrafiken till och från Märsta-Stockholm.

marstakalaset_artikel

Det är en kabelbrand söder och T-centralen som har orsakat ett strömavbrott. Det innebär att inga tåg sedan 6-tiden kan ta sig till och från Stockholm. Tågtrafiken på både SL och SJ går oregelbundet och stannar i Solna där man får välja alternativa resvägar.
– Vi har ett samarbete mellan SL och SJ. Oavsett om man har en biljett hos SL eller SJ så kan åka med vilket tåg som helst på sträckorna Bålsta-Sundbyberg och Märsta-Uppsala och Märsta-Solna, till Radio Stockholm.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys
nrh
sportfiske_sommar