defacto_pan
Det är kaos på Märsta station berättar en resenär

Tågstopp efter brand

Efter brand i ett ställverk i höjd med Stora Wäsby stoppades tågtrafiken mellan Väsby-Märsta under drygt en timmes tid.

Brandkår har larmats till en brand i ett ställverk vid Rosersbergs arbetsplatsområde, ställverket förser järnvägen med ström och just nu är trafiken stoppad mellan Väsby-Märsta. Det är inte bara pendeltågens som är drabbade utan Arlanda Express och även alla fjärrtåg samt Uppsalapendeln.

Storstockholms räddningscentral uppger för märsta.nu att ställverket ligger i höjd med Stora Wäsby. Det ska vara en mindre brand och brandkår bistår personal från Trafikverket i släckningen. Sedan klockan 8.15 är trafiken åter igång på sträckan men SL uppger att det fortfarande kan förekomma förseningar.

Uppdaterad kl. 8.34

fme_oktober
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

ica_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

happyhomes_2019
defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2