bostadsformedling

Taggat i Skånela inför derbyt

Skånes IF som just förstärkt med William Bengtsson hoppas på fullt Vikingahallen och två poäng i derbyt mot Hammarby.

centrum_artikel

Med flera skador i bagaget så valde Skånela i veckan att göra klart med William Bengtsson från IFK Kristianstad. Till derbyt på lördag mot Hammarby hoppas man att ett fullsatt Vikingahallen ska hjälpa laget till två poäng:
– Det är just sådana här matcher man vill spela. Vi har varit en bit ifrån den nivån vi vill vara på de två senaste matcherna. Dessutom gjorde vi ingen bra insats i senaste mötet med Hammarby. Därför är det viktigt för oss att vi kan visa för oss själva att vi kan prestera mot de bästa lagen i ett sånt här viktigt skede, skriver tränare Jimmy Karlsson på klubbens hemsida.

I söndags fick Skånela med nöd och näppe med sig seger mot jumbon Boden. Karlssons taktik är att stoppa Hammarbys Martin Dolk och Gustav Danielsson.
– För vår del har de senaste veckorna varit lite problematiska. Skador och sjukdomar till höger och vänster har påverkat oss en del men nu känns det som vi är på gång igen. Vi känner oss väl förberedda taktiskt så nu är det bara köra, fortsätter Karlsson.

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider