centrum_panorama2020

Taggat i Skånela inför derbyt

Skånes IF som just förstärkt med William Bengtsson hoppas på fullt Vikingahallen och två poäng i derbyt mot Hammarby.

centrum_artikel

Med flera skador i bagaget så valde Skånela i veckan att göra klart med William Bengtsson från IFK Kristianstad. Till derbyt på lördag mot Hammarby hoppas man att ett fullsatt Vikingahallen ska hjälpa laget till två poäng:
– Det är just sådana här matcher man vill spela. Vi har varit en bit ifrån den nivån vi vill vara på de två senaste matcherna. Dessutom gjorde vi ingen bra insats i senaste mötet med Hammarby. Därför är det viktigt för oss att vi kan visa för oss själva att vi kan prestera mot de bästa lagen i ett sånt här viktigt skede, skriver tränare Jimmy Karlsson på klubbens hemsida.

I söndags fick Skånela med nöd och näppe med sig seger mot jumbon Boden. Karlssons taktik är att stoppa Hammarbys Martin Dolk och Gustav Danielsson.
– För vår del har de senaste veckorna varit lite problematiska. Skador och sjukdomar till höger och vänster har påverkat oss en del men nu känns det som vi är på gång igen. Vi känner oss väl förberedda taktiskt så nu är det bara köra, fortsätter Karlsson.

happyhomes_2019
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
2020_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

speedy_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys