defacto_pan2020

Taggat i Skånela inför derbyt

Skånes IF som just förstärkt med William Bengtsson hoppas på fullt Vikingahallen och två poäng i derbyt mot Hammarby.

centrum_artikel

Med flera skador i bagaget så valde Skånela i veckan att göra klart med William Bengtsson från IFK Kristianstad. Till derbyt på lördag mot Hammarby hoppas man att ett fullsatt Vikingahallen ska hjälpa laget till två poäng:
– Det är just sådana här matcher man vill spela. Vi har varit en bit ifrån den nivån vi vill vara på de två senaste matcherna. Dessutom gjorde vi ingen bra insats i senaste mötet med Hammarby. Därför är det viktigt för oss att vi kan visa för oss själva att vi kan prestera mot de bästa lagen i ett sånt här viktigt skede, skriver tränare Jimmy Karlsson på klubbens hemsida.

I söndags fick Skånela med nöd och näppe med sig seger mot jumbon Boden. Karlssons taktik är att stoppa Hammarbys Martin Dolk och Gustav Danielsson.
– För vår del har de senaste veckorna varit lite problematiska. Skador och sjukdomar till höger och vänster har påverkat oss en del men nu känns det som vi är på gång igen. Vi känner oss väl förberedda taktiskt så nu är det bara köra, fortsätter Karlsson.

dackskiftarna_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

centrum_helsida2020
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

ridskola2020_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider