centrum_jul_panorama
Olyckan inträffade vid korsningen i Krogsta.

Tåg och van krockade

Ett tåg och en van krockade vid Krogsta i Rosersberg.

centrum_jul_artikel

Tågtrafiken stoppades en stund under söndagskvällen sedan en van och ett pendeltåg krockat. Vanen hamnade utanför korsningen och tåget körde ett par hundra meter innan det stannade i riktning mot Märsta. Ingen person skadades i samband med krocken och tågtrafiken är igång sedan 20-tiden mellan Märsta-Rosersberg. Polis var  på plats för att samtala med de inblandade och eventuella vittnen.

ica_oktober
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
colorama_jul
happyhomes_2019

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

centrum_jul_helsida
fme_oktober
julbord_helsida
connys
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
tp_outsider