sommar
Olyckan inträffade vid korsningen i Krogsta.

Tåg och van krockade

Ett tåg och en van krockade vid Krogsta i Rosersberg.

marstakalaset_artikel

Tågtrafiken stoppades en stund under söndagskvällen sedan en van och ett pendeltåg krockat. Vanen hamnade utanför korsningen och tåget körde ett par hundra meter innan det stannade i riktning mot Märsta. Ingen person skadades i samband med krocken och tågtrafiken är igång sedan 20-tiden mellan Märsta-Rosersberg. Polis var  på plats för att samtala med de inblandade och eventuella vittnen.

happyhomes_2019
kontor_thaifong
sommar_centrum
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
sommar
colorama_april2

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
defacto_outsider