moderater_pan_sommar
Camilla Folmer Hansen och Arya Pour prisades av SigtunaHems VD Göran Langer i samband med VinterfestivalenFoto: Magnus Granhagen

Ta chansen och utse Årets eldsjäl i Valsta/Steninge

Årets Eldsjäl ska utses och nomineringsprocessen har inletts.

panorama_centrum

Vi är Valsta delar ut utmärkelsen Årets Eldsjäl till den person som gör viktiga insatser i stadsdelsområdet Valsta/Steninge. Förra årets vinnare var Camilla Folmer Hansen och Arya Pour. Nu har nomineringsprocessen startat för 2022 års pris. Man kan nominera en eller flera personer som gör goda ideella insatser inom det sociala hållbarhetsområdet i kommundelen och man måste även vara bosatt i Valsta/Steninge eller ha anknytning till området. Styrelsen utser vinnaren som presenteras i samband med Skördemarknaden 10 september.

Här kan du nominera

social_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

defacto_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

kso_helsida
helsida_sfs

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
mote_helsida
pantamera_avc_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
nrh
sfs_out
kso-duell_out
connys
outsider_social
pantamera_out
swedol_outsider
moderat_outsider
mote_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022