bovard_sh
Synsam Märsta med ägarna Ann-Charlotte Berglund och Jan Berglund samt personalen Julia Stellmar och Albin BerglundFoto: Insändarbild

Synsam Märsta blev Årets butik

Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_juni_artikel

Synsam utsåg butiken i Märsta till ”Franchise store of the year 2018”. I motiveringen hyllas ägarna Ann-Charlotte och Jan Berglund; ”Ägarna till denna butik är två drivna entreprenörer som driver franchisebutiken i enlighet med Synsams koncept. Tillsammans med sitt team är man en av de bästa franchisebutiker på att sälja Lifestylesabonnemang. Franchiseägarna är positiva, nyfikna och har med framgång lett butiken till nya höjder under 2018!”

Ann-Charlotte Berglund säger till märsta.nu att man blev väldigt överraskade av att bli årets franchisebutik 2018 eftersom butiken är en av de minsta inom hela kedjan:
– Detta pris betyder mycket för oss. Vi och vårt team har kämpat hårt för att ge våra kunder den bästa servicen och de bästa produkterna efter kundens behov, därför var vi extra glada när vi tog emot priset i Köpenhamn i helgen på Synsams konferens.

ica_valsta_choklad

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

happyhomes_2019

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

midsommar_valsta_helsida
fme_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_april2
sbrf_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

oppning_helsida
banner_juni_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

sh_oppet
midsommar_valsta_outsider
defacto_outsider
nrh
oppning_outsider
sbrf_outsider
ridskola2019_outsider
connys
fme_outsider
sh_bovard_out
colorama_april