defacto_pan2020
Synsam Märsta med ägarna Ann-Charlotte Berglund och Jan Berglund samt personalen Julia Stellmar och Albin BerglundFoto: Insändarbild

Synsam Märsta blev Årets butik

Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

centrum_artikel

Synsam utsåg butiken i Märsta till ”Franchise store of the year 2018”. I motiveringen hyllas ägarna Ann-Charlotte och Jan Berglund; ”Ägarna till denna butik är två drivna entreprenörer som driver franchisebutiken i enlighet med Synsams koncept. Tillsammans med sitt team är man en av de bästa franchisebutiker på att sälja Lifestylesabonnemang. Franchiseägarna är positiva, nyfikna och har med framgång lett butiken till nya höjder under 2018!”

Ann-Charlotte Berglund säger till märsta.nu att man blev väldigt överraskade av att bli årets franchisebutik 2018 eftersom butiken är en av de minsta inom hela kedjan:
– Detta pris betyder mycket för oss. Vi och vårt team har kämpat hårt för att ge våra kunder den bästa servicen och de bästa produkterna efter kundens behov, därför var vi extra glada när vi tog emot priset i Köpenhamn i helgen på Synsams konferens.

sommarlov_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

kcbygg_helsida
happy_homes_mars
connys_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

studeravidare_helsida
valvet_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

defacto_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

stottasigtuna_helsida
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
valvet_outsider
stottasigtuna_outsider