sportlov_centrum
Synsam Märsta med ägarna Ann-Charlotte Berglund och Jan Berglund samt personalen Julia Stellmar och Albin BerglundFoto: Insändarbild

Synsam Märsta blev Årets butik

Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sportlov_centrum

Synsam utsåg butiken i Märsta till ”Franchise store of the year 2018”. I motiveringen hyllas ägarna Ann-Charlotte och Jan Berglund; ”Ägarna till denna butik är två drivna entreprenörer som driver franchisebutiken i enlighet med Synsams koncept. Tillsammans med sitt team är man en av de bästa franchisebutiker på att sälja Lifestylesabonnemang. Franchiseägarna är positiva, nyfikna och har med framgång lett butiken till nya höjder under 2018!”

Ann-Charlotte Berglund säger till märsta.nu att man blev väldigt överraskade av att bli årets franchisebutik 2018 eftersom butiken är en av de minsta inom hela kedjan:
– Detta pris betyder mycket för oss. Vi och vårt team har kämpat hårt för att ge våra kunder den bästa servicen och de bästa produkterna efter kundens behov, därför var vi extra glada när vi tog emot priset i Köpenhamn i helgen på Synsams konferens.

connys
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_helsida

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

banner_trerosor

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

korpen_jan-feb
ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor
arlandagolf

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider