centrum_panorama2020
Synsam Märsta med ägarna Ann-Charlotte Berglund och Jan Berglund samt personalen Julia Stellmar och Albin BerglundFoto: Insändarbild

Synsam Märsta blev Årets butik

Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

centrum_artikel

Synsam utsåg butiken i Märsta till ”Franchise store of the year 2018”. I motiveringen hyllas ägarna Ann-Charlotte och Jan Berglund; ”Ägarna till denna butik är två drivna entreprenörer som driver franchisebutiken i enlighet med Synsams koncept. Tillsammans med sitt team är man en av de bästa franchisebutiker på att sälja Lifestylesabonnemang. Franchiseägarna är positiva, nyfikna och har med framgång lett butiken till nya höjder under 2018!”

Ann-Charlotte Berglund säger till märsta.nu att man blev väldigt överraskade av att bli årets franchisebutik 2018 eftersom butiken är en av de minsta inom hela kedjan:
– Detta pris betyder mycket för oss. Vi och vårt team har kämpat hårt för att ge våra kunder den bästa servicen och de bästa produkterna efter kundens behov, därför var vi extra glada när vi tog emot priset i Köpenhamn i helgen på Synsams konferens.

aretslarling
connys_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

sportlov_sigtuna
2020_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

happy_homes_mars
speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
teatergrillen_outsider