centrum_jul_panorama
Så här såg det ut vid förra årets Sigge Tuna SwimrunFoto: Hotell Kristina/Instagram

Swimrun i Sigtuna för tredje året i rad

För tredje året i rad blir det ett SwimRun i Sigtuna med start och mål på Hotell Kristina: - Vi på Hotell Kristina gillar ju både sport och fest och tycker det går alldeles utmärkt att kombinera dessa, säger Andreas Olsen, ägare av Hotell Kristina.

centrum_jul_artikel

Årets Sigtuna SwimRun går 26:e augusti med start och mål från Hotell Kristina. Banan består av fem etapper löpning och fyra simsträckor i Mälaren. Totalt springer man 12 km och simmar 2 km. Man tävlar 2 och 2 och båda deltagarna springer och simmar i våtdräkt, badmössa och joggingskor.

Tävlingen har fått namnet Sigge Tuna Swimrun. I samband med tävlingen satsar Hotell Kristina på fest i trädgården med grill och musik på högsta volym för både tävlande och supportrar.

greeknighthelsida

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

tp_helsida

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

ica_oktober
defacto_jul
fme_oktober
centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
nrh
julbord
connys
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
colorama_april2