sommar

Swedol öppnade upp i Arlandastad

Swedol har startat upp sin nya butik på Voltgatan i Arlandastad och kommer samtidigt att behålla Defacto på Kabelgatan.

märsta.nu rapporterade före nyår att Swedol köper upp DeFacto i Arlandastad. Men DeFacto kommer inte att läggas ner utan finns kvar, Swedol ska samtidigt etablera en ny butik på Voltgatan. Den nya butiken öppnade under tisdagen.
– Sigtuna är, vid sidan om våra storstäder, en av de mest expansiva kommuner vi har i Sverige. Det pågår just nu många och stora byggen på båda sidor om E4an och Sigtuna kommun planerar för en stor byggnation av bostäder. Därmed är det också en naturlig plats för oss att finnas på, säger Rickard Jungefeldt, regionchef på Swedol.

Etableringen i Arlandastad är strategisk då Swedol har närliggande butiker först i Sollentuna och Uppsala.
– Den nya butiken i Arlandastad innebär att vi täpper till ett hål och ökar tillgängligheten för nuvarande och blivande kunder, säger Rickard Jungefeldt.

Swedol har ca 100 butiker i Sverige, Norge, Finlands och Estland. Det är oklart hur många jobbtillfällen den nya etableringen kommer att skapa.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
sommar
arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

ica_valsta_choklad
colorama_april2

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

bonava_juli_hel

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
colorama_april
bonava_juli_outsider
connys