arlandagk_panorama

Swedol öppnade upp i Arlandastad

Swedol har startat upp sin nya butik på Voltgatan i Arlandastad och kommer samtidigt att behålla Defacto på Kabelgatan.

sportlov_centrum

märsta.nu rapporterade före nyår att Swedol köper upp DeFacto i Arlandastad. Men DeFacto kommer inte att läggas ner utan finns kvar, Swedol ska samtidigt etablera en ny butik på Voltgatan. Den nya butiken öppnade under tisdagen.
– Sigtuna är, vid sidan om våra storstäder, en av de mest expansiva kommuner vi har i Sverige. Det pågår just nu många och stora byggen på båda sidor om E4an och Sigtuna kommun planerar för en stor byggnation av bostäder. Därmed är det också en naturlig plats för oss att finnas på, säger Rickard Jungefeldt, regionchef på Swedol.

Etableringen i Arlandastad är strategisk då Swedol har närliggande butiker först i Sollentuna och Uppsala.
– Den nya butiken i Arlandastad innebär att vi täpper till ett hål och ökar tillgängligheten för nuvarande och blivande kunder, säger Rickard Jungefeldt.

Swedol har ca 100 butiker i Sverige, Norge, Finlands och Estland. Det är oklart hur många jobbtillfällen den nya etableringen kommer att skapa.

happyhomes_2019
banner_trerosor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

connys
defacto_helsida

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sportlov2019
korpen_jan-feb
ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh