arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Swedavia

Swedavia varslar på Arlanda

Swedavia varslar 125 anställda om uppsägning, en stor del av dessa finns på Arlanda.

centrum_pask

I ett pressmeddelande meddelar Swedavia att 125 anställda varslar i Stockholm (Arlanda) och Göteborg. Anledningen är ett pågående förändrings- och effektivitetsprogram.
– Vi skapar nu förutsättningar för att förbli konkurrenskraftiga och kunna utveckla vår verksamhet långsiktigt. I en bransch med redan små marginaler behöver vi också anpassa oss till en föränderlig omvärld med vikande resenärsutveckling, som både vi och våra kunder möter, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Varslet omfattar arbetstillfällen på både koncernenheter och inom Swedavia. Idag har Swedavia ca 3100 anställda Exakt hur många som berörs på Arlanda är oklart.

centrum_pask_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

valsta_utveckling
ica_pask

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

sigtunavatten_standard
fme_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

logistik_utbildning
defacto_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

happyhomes_2019
bonava_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

sh_oppet
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
colorama_april
defacto_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider