arlandagolf_pan_aug
Foto: Genrebild/Swedavia

Swedavia varslar på Arlanda

Swedavia varslar 125 anställda om uppsägning, en stor del av dessa finns på Arlanda.

marstakalaset_artikel

I ett pressmeddelande meddelar Swedavia att 125 anställda varslar i Stockholm (Arlanda) och Göteborg. Anledningen är ett pågående förändrings- och effektivitetsprogram.
– Vi skapar nu förutsättningar för att förbli konkurrenskraftiga och kunna utveckla vår verksamhet långsiktigt. I en bransch med redan små marginaler behöver vi också anpassa oss till en föränderlig omvärld med vikande resenärsutveckling, som både vi och våra kunder möter, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Varslet omfattar arbetstillfällen på både koncernenheter och inom Swedavia. Idag har Swedavia ca 3100 anställda Exakt hur många som berörs på Arlanda är oklart.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

ica_valsta_choklad
colorama_april2
sommar
happyhomes_2019
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
defacto_helsida
marstakalas_helsida
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
colorama_april
sportfiske_sommar