moderat_jul_nyar
Foto: Pressbild

Swedavia kan prisas för Office One

Kontorsbyggnaden Office One på Arlanda har bidragit till att Swedavia nominerats till Årets fastighetsägare av Breeam.

Sweden Green Building kommer att uppmärksamma Swedavia på BREEAM-dagen, en anledning till det är att Office One är en av de främsta inom sk BREEAM-certifiering, Office One når upp till 75,73 procent i preliminärt certifieringsbetyg, vilket motsvarar betyget ”Excellent”, alltså utmärkt.

BREEAM är ett miljöceetifieringssystem som används för att certifiera byggnader. Miljöprestandan bedöms inom ett antal olika områden, bland annat för energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning och avfallshantering.

happyhomes_2019
colorama_jul
centrum_helsida2020
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

teatergrillen_outsider
connys
nrh