moderater_pan_sommar
Kurt Liljefelt och Peter Fors äger Fors Måleri & Entreprenad.Foto: Insändarbild

Sveriges bästa måleriföretag finns i Märsta

Det blev Fors Måleri & Entreprenad som kammade hem priset som Sveriges bästa måleriföretag under Hantverkargalan på onsdagskvällen.

centrum_artikel

Fors Måleri & Entreprenad är ett 23-årigt entreprenadföretag som startade som en enskild målerifirma. Igår mottog de priset som Sveriges Bästa Måleri på Hantverkargalan i kategorin ”Större Måleri”. Röstning har skett via kunder, intervjuer med gamla och befintliga kunder samt via Facebook. Ägaren Peter Fors var givetvis mycket stolt över utmärkelsen.
– Det känns helt underbart att veta att våra kunder känner att vi är så bra, skriver Fors via Facebook.

bostad_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
vaccin
centrum_helsida2020
2020_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

connys_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vaccin-outsider
connys
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out