moderaterna_panorama
Jenny Arnefjord är ny mäklare på Svensk fastighetsförmedling Sigtuna kommunFoto: Insändarbild

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

Jenny Arnefjord, 40, har tidigare arbetat på HusmanHagberg i Bålsta. Hon tog nyligen ett litet uppehåll från mäkleriet men rekryterades till att arbeta i Sigtuna kommun som även är hennes hemkommun då hon bor i Granby utanför Sigtuna.

Trivs i kommunen
En av anledningarna till att hon vill börja med att förmedla bostäder igen är att hon trivs så bra i kommunen:
– Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra. Jag har barn som går på gymnastik i Sigtuna/Märsta gymnastikklubb, barnen spelar även fotboll i Sigtuna och har till och från testat på Thaiboxning i Märsta. Nu har den yngsta även börjat på handboll i Skånela och snart är det dags för innebandy, säger Jenny till märsta.nu

Sålt i Sigtuna tidigare
Hon har en lång erfarenhet från mäklarbranschen då hon startade 2006. Men största delen av sin verksamhetstid har hon ägnat i Håbo, även om hon har sålt några objekt i Sigtuna kommun.
– Jag sökte mig tillbaka till mäkleriet, först och främst för att jag brinner för detta. Det är ett fantastiskt roligt arbete och man får möjligheten att hjälpa människor med ett av de viktigaste besluten i deras liv.

Positivt läge
Bostadsmarknaden och branschen har under en tid mattats av. Hon ser dock positivt på läget i Sigtuna kommun:
– Sigtuna är en populär kommun att bo i så det är många som söker sig hit. Marknaden är en utmaning för oss mäklare just nu eftersom den är svår att förutspå. Vissa bostäder säljs snabbt till rekordpris medan andra kan vara mer svårsålda. Det har varit lite trögare om man tittar bakåt i tiden men det börjar röra lite mer på sig nu.

connys_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
ewas_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
marina_outsider