nationaldag_pan
Foto: Insändarbild

Svartserud släpper nytt album

Idag fredag släpper Marcus Svartserud sitt nya album "Rödvin och Poesi".

Sigtunamusikern Marcus Svartserud släpper sitt nya album Rödvin och poesi idag, och han firar med releaseparty på Farbror Blå. Albumet är inspelat lokalt på E.B.M Productions Studio av Leifi Isberg. Tillsammans med Michael Rank Jenssen på gitarr, Tony Palm på piano, Sarah Ekbom på kör och Leifi på diverse olika instrument har Marcus fått ihop fått ihop elva låtar till albumet.
– Jag hoppas såklart på ett värmande mottagande i höstkylan och att vi till våren kan komma ut och spela inför publik igen. Musiken, texterna och produktionen har verkligen utvecklats senaste åren och jag tror detta kommer fortsätta att gå hem i stugorna, säger Marcus i ett uttalande till märsta.nu

mp_helsida_april

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

centrum_sommar2022_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

logistik_sigtuna_helsida
connys_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

defacto_helsida
2020_helsida
helsida
nationaldag_helsida
liber_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
outsider
logistik_outsider
moderat_outsider
nrh
nationaldag_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys