moderater_pan_sommar
Foto: Insändarbild

Svartserud släpper nytt album

Idag fredag släpper Marcus Svartserud sitt nya album "Rödvin och Poesi".

centrum_artikel

Sigtunamusikern Marcus Svartserud släpper sitt nya album Rödvin och poesi idag, och han firar med releaseparty på Farbror Blå. Albumet är inspelat lokalt på E.B.M Productions Studio av Leifi Isberg. Tillsammans med Michael Rank Jenssen på gitarr, Tony Palm på piano, Sarah Ekbom på kör och Leifi på diverse olika instrument har Marcus fått ihop fått ihop elva låtar till albumet.
– Jag hoppas såklart på ett värmande mottagande i höstkylan och att vi till våren kan komma ut och spela inför publik igen. Musiken, texterna och produktionen har verkligen utvecklats senaste åren och jag tror detta kommer fortsätta att gå hem i stugorna, säger Marcus i ett uttalande till märsta.nu

jul2021
mp_host_helsida
dack-helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

helsida_var2021
koppar_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

julmarknad_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

centrum_helsida2020
flygskola_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
koppar_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
jul_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppethus_outsider