moderat_jul_nyar
Marcus Svartserud spelade in hos lokala E.M.B Productions Foto: Pressbild

Svartserud släpper ny singel

Marcus Svartserud släpper sin tionde singel, denna gång har han fått hjälp av lokala musikstudio E.M.B production.

Michael Rank Jensen, Leifi Isberg och Janne Wiklund har producerat Marcus Svartseruds senaste singel som släpptes på Spotify i dagarna. E.M.B Productions ligger bakom produktionen.
– Produktionen är av väldig hög klass och låten en riktig ”svensk sommarballad” med både förförisk text och ett ”nanana”-stycke att sjunga med i, säger Marcus till märsta.nu

Inför sommaren fick Marcus erbjudande om att skicka in en demo till E.M.B och de skulle spela in den med sina egna musiker samt mixa och mastra den. Efteråt gick Marcus in och lade sången så blev det en färdig låt, ”Får jag”. Marcus hyllar bemötandet från E.M.B.
– Det har varit fantastiskt, säger han

colorama_jul

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

teatergrillen_helsida
happyhomes_2019
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

nrh
teatergrillen_outsider
connys